Revizijom tužbe BiH gubi više od Srbije
Vučić
OBJAVA: Petak, 17. veljače 2017. 19:20
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
aleksandar vucic prst
1

Ovom tužbom, ocijenio je Vučić, mnogo je više izgubila BiH nego što bilo što može izgubiti Srbija.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je vijest o reviziji tužbe koju BiH pokreće protiv Srbije teška i loša za odnose Srbije i BiH i ocijenio da je ovom tužbom mnogo više izgubila BiH nego što bilo što može izgubiti Srbija.

Srbija i njezino političko rukovodstvo i Vlada ništa nisu učinili da bi prouzrokovale takvu reakciju Sarajeva. Bez obzira na sve, uvjeren sam da ćemo znati sačuvati naše državne i nacionalne interese, ali ćemo unatoč svemu, nastaviti razgovarati s rukovodstvom u BiH u želji da trajno osiguramo mir na Balkanu, rekao je Vučić za "Blic".

Ovom tužbom, ocijenio je on, mnogo je više izgubila BiH nego što bilo što može izgubiti Srbija.

Bošnjački član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović najavio je danas da će sljedećeg tjedna biti podnijet zahtjev za reviziju presude po tužbi BiH protiv Srbije za genocid pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu, prenosi Srna.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
taj sam tko sam
prije 183 dan.
Mislili ste se provuci,pa u istoriji napisat kako vi nista nista krivi.2007 ste platili ishod presude sad nemate pare a ni kome platit zato vas to toliko brine. Vucicu i ostali chetnici,dzaba sve, krivi ste i odgovarat cete.
+23
-5
2
SI
Chrome