Piloti

Razbijen još jedan službeni Audi: Zukan Helez se sudario u Bugojnu

Vijesti / Flash | 29. 09. 2014. u 12:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zukan Helez, ministar za boračka pitanja u Vladi FBiH, skrivio je prije nekoliko dana službenim automobilom Audi A4 prometnu nesreću u središtu Bugojnu.

Informaciju je Avazu potvrdilo nekoliko izvora, a i portalu Bljesak.info potvrđeno je kako je došlo do sudara.

Naime, ministar Helez, kojeg smo pokušali dobiti za komentar, službenim je automobilom udario u automobil zaustavljen na semaforu.

Navodno se federalni ministar uspio nagoditi s mladićem kojeg je udario.

''Više ljudi je vidjelo da je Helez momku platio određenu sumu da ne zove policiju, nakon čega je Helezov Audi A4 odvučen u jednu mehaničarsku radnju na popravak. Na taj način sve je zataškano. Međutim, postoje snimci ovog udesa. Jedan je momak sve slikao mobitelom. Uskoro će se sve razotkriti'', navodi neimenovani sugovornik Dnevnog avaza.

Ovo je drugi udes u samo desetak dana u kojem su sudjelovali federalni dužnosnici u službenim automobilima. Naime, prije nekoliko dana potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić u središtu Velike Kladuše vozeći velikom brzinom razbio službeni Audi.

I ranije su službeni automobili razbijani u sudarima, a javnost u BiH, bezuspješno, upozorava na nezakonito korištenje vozila.

Kopirati
Drag cursor here to close