Strujni udar

Radnik Željeznica preminuo od strujnog udara

Vijesti / Flash | 06. 09. 2015. u 14:42 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radnik "Željeznica Republike Srpske" čiji su inicijali A.LJ. zadobio je ozljede od strujnog udara, zbog čega je zbrinut u dobojskoj bolnici, a potom upućen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banja Luku, rečeno je Srni u dobojskoj bolnici.

A.LJ. je dovezen vozilom Hitne pomoći u Prijemnu kiruršku ambulantu Bolnice "Sveti apostol Luka" gdje je primarno zbrinut, reanimiran i intubiran, rečeno je iz dobojske bolnice.

Pacijent je uz pratnju anestetičara upućen na Kliniku za anesteziju i reanimaciju Univerzitetskog kliničkog centra u Banja Luci.

Radnik je zadobio ozljede tijekom izvođenja radova na kontakt mreži u Željezničkoj stanici Kostajnica, potvrđeno je Srni iz Centra javne bezbjednosti Doboj. Do nesreće je došlo danas oko 9 sati, prenosi Srna.

Radnik "Željeznica Republike Srpske" čiji su inicijali A.LJ. koji je ozlijeđen danas od strujnog udara u Kostajnici kod Doboja, preminuo je na putu do bolnice u Banja Luci, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Ozlijeđeni radnik preminuo je na putu do bolnice. U bolnici su ga pokušali reanimirati, ali, nažalost, bezuspješno", naveli su u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ozlijeđeni radnik (58) prvo je zbrinut u dobojskoj bolnici, a potom upućen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banja Luku, prenosi Srna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close