Pucnjava u srednjoj školi: Ubio jednog učenika, a petero ranio
Washington
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 22:52
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Djeca škola pucnjava
0

U srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Washington u srijedu je došlo do pucnjave u kojoj je život izgubio jedan učenik. Napadač je uhićen, a motivi napada još nisu utvrđeni.

Jedan učenik je ubijen, a još je petero ranjeno u pucnjavi u srednjoj školi Freeman u gradu Rockfordu u saveznoj državi Washington. Napadača su ubrzo uhitili, a iz policije su potvrdili da je opasnost uklonjena.

Jedna učenica objavila je fotografiju nakon što je cijela škola ostala blokirana, pišu 24sata.hr.

Policija je evakuirala učionicu po učionicu, kat po kat, dok nisu našli i uhitili napadača. U to vrijeme mnogi roditelji su strepili za svoju djecu te su čekali rasplet događaja.

''Nazvao me sin i rekao: Mama, ovdje se puca'', kazala je majka jednog od učenika koje su u vrijeme napada evakuirali u obližnju osnovnu školu.

Motivi napada još nisu poznati.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.