istraga

Pucnjava u Sarajevu, policajac ranio jednu osobu

Vijesti / Crna Kronika | 16. 08. 2016. u 10:14 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć je u ugostiteljskom objektu Cheers u Ulici Muvekita, u sarajevskoj općini Stari Grad, došlo do pucnjave, a ozlijede je zadobila jedna osoba, rečeno je u Operativnom centru MUP-a ŽS.

Do pucnjave je došlo oko 3 i 20 sati, a ranjen je muškarac M. O. (1974) iz Sarajeva. Njega je ranio pripadnik MUP-a ŽS, nanijevši mu teške tjelesne ozlijede.

Pucnjava je uslijedila kada je policajac spomenutoj osobi rekao da odloži pištolj koji je držao u ruci, na što se isti oglušio, okrenuvši se i repetirajući pištolj prema policajcu. Policajac je nakon toga upotrijebio službeni pištolj prema M.O, ispalivši dva hica, te ga pogodio u nogu i stomak.

Ozlijeđenom je liječnička pomoć ukazana u Općoj bolnici "Prim. Dr. Abdulah Nakaš", gdje je zadržan na daljem liječenju.

M.O se sumnjiči da je počinio kazneno djelo napad na ovlaštenu službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti. O svemu je obaviješteno Županijsko tužiteljstvo Županije Sarajevo, a uviđajnim radnjama na mjestu nesreće je rukovodio tužitelj Županijskog tužiteljstva ŽS.

Zbog sumnje da je napao zaštitara u ugostiteljskom objektu, uhićena je i osoba M.O. (1976) iz Sarajeva, koja je bila u društvu sa ozlijeđenim.

Nastavlja se rad na potpunom rasvjetljavanju i dokumentiranju navedenog događaja, kao i pronalasku još jednog izvršitelja, čiji identitet je poznat policijskim službenicima, prenosi Oslobođenje.

Kopirati
Drag cursor here to close