Pokušaj krađe vozila

Pucnjava na policiju na Ilidži: Dvoje ranjenih, troje uhićenih

Vijesti / Crna Kronika | 05. 08. 2016. u 00:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dvije osobe su ozlijeđene u pucnjavi koja se u četvrtak navečer dogodila oko 20:30 sati u ulici Butmirski put na parking prostoru na Ilidži'', kazali su iz Operativnog centra Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS).

Do pucnjave je došlo nešto prije 21 sat kada su tri osobe pokušale da ukradu automobili. Intervencijom policije krađa je spriječena, a lopovi su pucali na policajce.

''Policija je ispred Termalne rivijere Ilidža pri pokušaju krađe automobila uhitila tri osobe, od čega su dvije ozlijeđene u razmjeni vatre s policijom'', navode iz MUP-a.

"Provodeći planirane aktivnosti na sprječavanju izvršenja kaznenog djela teških krađa motornih vozila, pripadnici MUP-a KS u suradnji s drugim policijskim i sigurnosnim agencijama, a sve pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, su oko 20:30 sati u ulici Butmirski put na parking prostoru uhitili tri osobe koje se sumnjiče za krađu motornog vozila", kazao je Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS.

Od tri uhićene osobe, dvije su ozlijeđene u razmjeni vatre s policijom.

"Prilikom uhićenja te osobe su upotrijebile vatreno oružje prema policijskim službenicima, na što su oni uzvratili. Dvije osobe su ozlijeđene i prevezene na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS), a treća osoba je zadržana na mjestu nesreće i svi će biti uhićeni", rekao je Irfan Nefić.

Kopirati
Drag cursor here to close