Propust

Provjerava se tko je sarajevskog vozača pustio preko granice

Vijesti / Crna Kronika | 12. 10. 2016. u 10:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Granična policija BiH u utorak je pokrenula interne i druge postupke u cilju provjere postupanja svih policijskih službenika uključenih u obavljanje graničnih provjera S.S. (1991.), koji se sumnjiči da je u prometnoj nesreći u Sarajevu usmrtio dvije osobe, kazala je Feni glasnogovornica GP BiH Sanela Dujković.

Dodala je kako će protiv svih policijskih službenika za koje bude utvrđeno da su načinili propuste u obavljanju službene dužnosti, bit pokrenuti disciplinski i drugi postupci te da će biti rigorozno sankcionirani.

Naime, Granična policija BiH je jučer oko 9:30 sati, nakon provjera u bazama podataka, usmeno informirala MUP Sarajevske županije da je S.S., kojeg se sumnjiči da je u prometnoj nesreći u Sarajevu usmrtio dvije osobe, tog jutra u 6.36 sati izašao iz BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Uvac.

Graničnu policiju BiH prethodno je MUP Sarajevske županije obavijestio da se S.S. (1991.) sumnjiči da je u prometnoj nesreći u Sarajevu usmrtio dvije osobe, te je informacija proslijeđena svim organizacijskim jedinicama GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close