Pet mušketira

Prošli kroz crveno, parkirali na pločniku, pa tukli policiju

Vijesti / Crna Kronika | 31. 03. 2015. u 10:10 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvojicu policajaca iz Ugljevika fizički je napalo pet osoba, koje su uhićene nakon ovog incidenta.

Sve se dogodilo 29. ožujka, kada su policijski službenici Policijske stanice Ugljevik, prilikom obavljanja svojih redovnih poslova i zadataka, uočili da je putnički automobil Golf 5 prošao kroz crveno svjetlo, te parkirao se na pločniku ispred ugostiteljskog objekta.

Dolaskom policije na lice mjesta i zapisivanjem registarskih oznaka, patroli policije prišao je Z.T. koji je počeo vrijeđati i prijetiti policijskim službenicima.

Tom prilikom Z.T. je i fizički napao jednog policajca, priopćeno je danas iz Centra javne sigurnosti Bijeljina.

''Od strane drugog policajca izdano je naređenje Z.T.da prestane s napadom, ali su policajce fizički napale još četiri osobe, D.S., S.P., I.S. i D.V., pri čemu su policajci zadobili tjelesne ozljede'', navodi se u priopćenju.

Nasilnici su uhićeni, a Z.T. je nakon lišenja slobode u radnoj sali Policijske stanice Ugljevik razbio staklo na prozoru te prostorije, čime je počinio i kazneno djelo 'oštećenje tuđe stvari'.

O svemu navedenom obaviješten je i nadležni tužitelj Okružnog tužiteljstva u Bijeljini.

Uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima ''Napad na službeno lice u vršenju službene radnje'' i ''Oštećenje tuđe stvari'' uhićeni su predani u nadležnosti i na dalje postupanje Okružnom tužiteljstvu u Bijeljini.

Kopirati
Drag cursor here to close