Izvučeno iz neretve

Pronađeno tijelo četvrtog studenta

Vijesti / Crna Kronika | 20. 12. 2015. u 11:06 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijelo četvrte osobe koja je jučer nastradala u prometnoj nesreći između Mostara i Jablanice pronađeno je nešto prije 12 sati, doznaje Bljesak.info.

"Nakon manje od sat vremena potrage, tijelo je pronađeno blizu mjesta gdje je bio automobil. Zbog loše vidljivosti i mulja, tijelo nije bilo uočljivo. Desetak ronilaca Interventne spasilačke službe Mostar je bilo na terenu", kazao je predsjednik GSS u BiH Zdenko Marić.

Iz rijeke Neretve u mjestu Bijela u subotu oko 19 sati izvučen je automobil Škoda Fabia, u automobilu su se nalazila tijela troje studenata, dok četvrto nije pronađeno.

Dvije službe iz BiH su jutros na terenu - kopnena podrška Hercegovačka gorska služba spašavanja i Interventna služba spašavanja Mostar. GSS u BiH vodio je cijelu potragu.

U nesreći koja se dogodila u subotu u 10 sati ujutro život su izgubila četiri studenta iz Vinkovaca.

Stradale su dvije mlađe muške osobe inicijala V. B. (1991.) i D.R. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.), dok se mladić S.B. (1994.) uspio spasiti tako što je isplivao iz Neretve. Preživjeli je smješten u SKB Mostar na odjel neurokirurgije i izvan je životne opasnosti, potvrđeno je u subotu za Bljesak.info.

Nesreća se dogodila nakon što je vozilo marke Škoda Fabia udarilo u brdo nakon čega je sletjelo u Neretvu.

Automobil Škoda Fabia, se nalazio na dubini od 15 do 17 metara, a sinoć je izvučen posebnom dizalicom u 19.07 sati, samo izvlačenje automobila je trajalo dva sata, dok je cijela akcija trajala šest sati.

Kopirati
Drag cursor here to close