Banja Luka

Pronađen mrtav 22-godišnjak

Vijesti / Crna Kronika | 18. 08. 2014. u 13:58 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U banjalučkom naselju Lazarevo, u Ulici Mojkovačka 49, pronađeno je beživotno tijelo 22-godišnjaka.

Neslužbeno se saznaje da je pronađeno beživotno tijelo Nemanje Jovanovića iz Modriče. Sumnja se na prirodnu smrt, ali više detalja će se znati nakon obdukcije tijela.

Mještani su za "Nezavisne" rekli da nisu čuli nikakvu galamu. "Tu se svaku večer skuplja određeno društvo, sviraju i pjevaju. Susjeda iza mene, međutim, kaže da je čula neke jauke", kazala je mještanka, koja je željela ostati anonimna.

Mrtvozornik i dežurni patolog pregledali su tijelo mladića iz Modriče, koje je danas pronađeno u Banja Luci i utvrdili da nema vidljivih tragova nasilja, saznaje Srna.

Banjalučko Okružno tužiteljstvo naložilo je obdukciju tijela 22–ogodišnjeg mladića čiji su inicijali N.J. koje je danas pronađeno u Mojkovačkoj ulici u Banja Luci.

Obdukcija, nakon koje bi trebalo da bude utvrđen uzrok smrti, bit će obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske. U stanu u Mojkovačkoj ulici u banjalučkom naselju Lazarevo danas je pronađeno tijelo mladića iz Modriče, rekao je ranije Srni izvor blizak istrazi.

Očevid na licu mjesta obavio je dežurni tužitelj Radenko Janković sa službenim osobama Centra javne bezbjednosti Banja Luka i naložio obdukciju tijela.

Kopirati
Drag cursor here to close