M-17

Teška prometna nesreća u Salakovcu, četiri ozlijeđene osobe

Vijesti / Crna Kronika | 22. 08. 2017. u 09:47 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti M-17 između Mostara i Jablanice u mjestu Salakovac dogodila se teška prometna nesreća. U prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 10:40 sati, ozlijeđene su četiri osobe, potvrđeno je za Bljesak.info.

Kako nam je rekao glasnogovornik MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije Ljudevit Marić dvije osobe su zadobile teže tjelesne ozljede.

U nesreći su sudjelovala dva vozila marke Audi, te jedno vozilo Peugeot. Na mjesto nesreće izašli su službenici Policijske uprave Mostar, te Hitna pomoć.

Iz MUP-a HNŽ se navodi kako je autom Peugeot upravljao S.B. (1992.), jednim Audijem je upravljao N.R. (1991.), a drugim Audijem E.M. (1986.).

Tjelesne ozljede zadobile su osobe koje su bile suputnici u Peugeotu M.M. (1992. - lakše tjelesne ozljede) i M.B. (1995. - teže tjelesne ozljede). Teško je ozlijeđena osoba koja je bila suputnik u jednom Audiju, a riječ je o M.T. (1977.).

Lakše je ozlijeđen i E.M. koji je upravljao Audijem. Uzroci nesreće se utvrđuju, a prema neslužbenim informacijama uzrok nesreće je pretjecanje.

Promet na ovoj dionici ceste je zbog očevida bio obustavljen, te je normaliziran nakon uklanjanja vozila s kolnika.

Kopirati
Drag cursor here to close