Tragedija

Prometna nesreća u Drežnici: Jedna osoba smrtno stradala, a četiri ozlijeđene

Vijesti / Crna Kronika | 25. 03. 2017. u 19:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Drežnici, sjeverno od Mostara, u subotu se oko 20 sati dogodila teška prometna nesreća u kojoj je život izgubila jedna osoba, a četiri su ozlijeđene.

Kako Bljesak.info neslužbeno doznaje, od četiri ozlijeđene osobe dvoje je djece.

S mjesta nesreće doznajemo da su se sudarili osobni automobili Opel Corsa i Audi A5 na kojima je nastala velika materijalna šteta. Na terenu su policija i vatrogasci te ekipe hitne medicinske pomoći.

''Zbog prometne nesreće potpuno je u prekidu odvijanje prometa na magistralnoj cesti M-17 Jablanica-Mostar u mjestu Drežnica'', navode iz Informativnog centra BiHAMK-a.

Službenici Policijske uprave Mostar su uz prisustvo dežurne tužiteljice uradili očevid.

Kako je dežurna tužiteljica kazala za Bljesak.info, a što je utvrđeno očevidom jeste da je došlo do frontalnog sudara dva osobna vozila. Audi se kretao iz smjera Mostara prema sjeveru, dok je Opel dolazio iz smjera Jablanice prema Mostaru.

Nakon sudara, oba vozila su završila izvan magistralne ceste.

Na mjestu nesreće je smrtno stradao mladić N.D. s područja općine Konjic, a ozlijeđenima je liječnička pomoć ukazana u mostarskim bolnicama.

Do završetka očevida promet se odvijao obilaznom cestom, neposredno pored mjesta nesreće. Po naredbi dežurne tužiteljice oba automobila su izuzeta u krug PU Mostar radi vještačenja, a tijekom nedjelje bit će obavljena obdukcija smrtno stradalog mladića.

Kopirati
Drag cursor here to close