Crnadak

Proces je počeo, vrlo brzo će znati tko je izdajnik u RS-u

Vijesti / Flash | 11. 02. 2016. u 16:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je danas da usvojeni mehanizam koordinacije u BiH oslikava ustavnu strukturu i omogućava Republici Srpskoj (RS) sasvim dovoljan stupanj zaštite u procesu europskih integracija.

Crnadak je rekao da ni predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović, niti bilo tko drugi iz SNSD-a još uvijek nisu rekli tko je član usvojenog mehanizma koordinacije štetan za RS.

Rekao je i da je nemoguće ne primijetiti da su danas 'mnogo nervozni predstavnici SNSD-a', jer se 'velikom kuknjavom' oglasilo čak sedam dužnosnika te stranke.

''Čini mi se da je proces počeo i da će vrlo brzo znati tko je izdajnik u RS-u i to je pravi razlog ove kuknjave SNSD-a, a ne mehanizam kordinacije'', naveo je Crnadak.

Ocijenio je 'nepristojnim i primitivnim' optužbe koje mu je prethodno uputila Cvijanović, istaknuo je da je ona 'beskorisna osoba za građane RS, koja niti što radi, niti se nešto pita'.

''Kada godinu dana ne bi dolazila na posao, to niko ne bi ni primijetio. Nemam namjeru da se bavim s njezinom sujetom. Kada bude imala konkretnu primjedbu, i kada bude znala reći šta to ne valja u ovom mehanizmu koordinacije, onda neka se i javi'', dodao je Crnadak.

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović prethodno je rekla da bi bilo normalno da Igor Crnadak, kao ministar iz Republike Srpske, bude zainteresiran za stavove Vlade RS o svakom važnom pitanju, pa tako i mehanizmu koordinacije, umjesto što je sav posao prepustio predsjedavajućem Vijeća ministara BiH Denisu Zvizdiću.

Kopirati
Drag cursor here to close