Akcija Kondor 1

Pretresi i uhićenje šest osoba: Oduzeti droga i oružje

Vijesti / Crna Kronika | 28. 01. 2015. u 11:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest osoba je uhićeno, izvršen je pretres na deset lokacija, te oduzeta određena količina droge u akciji "Kondor I", koju su od 25. do 27. siječnja u Prijedoru proveli pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne sigurnosti Prijedor uz angažiranje pripadnika Jedinice za podršku iz tog grada.

Akciji su prethodile višemjesečne pripreme s ciljem prikupljanja operativnih informacija i dokaza, a koje se odnose na suzbijanje i sprječavanje kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Uhićeni su Ž.K. (1980.), M.S. (1974.), R.N. (1973.), M.S. (1976.), S.L. (1984.) i E.K. (1975.), potvrđeno je danas iz CJB Prijedor.

Policija je u pretresima pronašla i privremeno oduzela određenu količinu marihuane, heroina, speeda, te vatrenog oružja i streljiva, digitalne vage, sredstva za pakiranje droge, mobilne telefone, SIM kartice i nosače SIM kartica koji će se u daljem postupku koristiti kao dokazi protiv osumnjičenih osoba.

Nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta i uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija', Ž.K., M.S. (1974.), R.N. će na dalje postupanje biti provedeni u Okružno tužiteljstvo Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close