Nemjerljiva šteta

Požar u Bingu pod kontrolom: Vatra krenula iz odjela za namještaj?

Vijesti / Flash | 22. 04. 2017. u 21:06 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski vatrogasci uspjeli su staviti pod kontrolu požar koji je u subotu navečer do temelja uništio Tržni centar Bingo u Mostaru.

Radnici Binga i kupci koji su se zatekli u objektu hitno su evakuirani, a za samo pola sata vatrena stihija progutala je gotovo cijeli objekt.

Na terenu su bile sve raspoložive snage mostarskih vatrogasaca, policije, hitne pomoći...

Bljesak.info od vatrogasaca koji se trenutno nalaze na zgarištu doznaje kako je požar navjerojatnije krenuo iz odjela za namještaj, odakle se proširio na ostale dijelove i tako uništio cijeli objekt.

Ozlijeđenih u ovom velikom požaru nije bilo, a hitna pomoć pomogla je vatrogascima koji su se prilikom gašenja požara nagutali dima.

Mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić obišao je požarište tržnog centra Bingo koji je uništen u vatrenoj stihiji koja je izbila u subotu navečer oko 20 sati.

''Vidljivo je da je šteta totalna, ovo je jedna velika tragedija za Mostar. Vlasnici su ostali bez objekta, dobavljači bez robe, i tako dalje, i već večeras možemo reći da će ovaj nemili događaj imati nesagledive posljedice za cijeli grad Mostar'', istaknuo je mostarski gradonačelnik.

Kopirati
Drag cursor here to close