Nalazi

Požar na automobilima u Mostaru ipak podmetnut

Vijesti / Crna Kronika | 16. 03. 2015. u 16:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Požar u kojem je u noći s nedjelje na ponedjeljak u Mostaru u potpunosti izgorio Passat, a Audi oštećen, je podmetnut potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

"Prema preliminarnim nalazima vještaka protupožarne struke, automobili su poliveni zapaljivom tekućinom. Vatra nije prešla s jednog automobila na drugi, nego je očevidom utvrđeno da su i jedno i drugo vozilo poliveni i potom zapaljeni", navedeno je iz MUP-a HNŽ.

Podsjećamo, u Ulici kralja Petra Krešimira IV protekle noći oko 3:20 sati izbio je požar na automobilima Passat i Audi A6. Passat je izgorio u potpunosti, dok je na vozilu Audi pričinjena velika materijalna šteta, te je neupotrebljiv za vožnju.

Vatrogasci su ugasili požar, dok su službenici Odjela kriminalističke struke uz vještaka protupožarne struke očevid uradili u ponedjeljak u jutarnjim satima.

Kako neslužbeno doznajemo, zapaljeni automobil je u vlasništvu Ivana Prlića, vlasnika kompanije Lupriv.

Na internet stranici kompanije Lupriv stoji da je Ivan Prlić većinski suvlasnik, zajedno s Ivanom Lukendom. Osim ljekarni u BiH, kompanija posjeduje i ljekarne u susjednoj Hrvatskoj, kao i proizvodno poduzeće Farmos sa sjedištem u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close