Koševo

Potukla se dvojica: Vozač GRAS-a zadobio teške ozljede

Vijesti / Crna Kronika | 19. 08. 2015. u 16:01 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe ozlijeđene su u tučnjavi koja se u srijedu u popodnevnim satima dogodila na autobuskom stajalištu KJKP GRAS u ulici Koševo u Sarajevu. Kako saznaje Klix, u tučnjavi su sudjelovala dvojica muškaraca od kojih je jedan vozač autobusa KJKP GRAS, koji je, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, zadobio ozbiljne ozljede.

Prema neslužbenim informacijama, vozača GRAS-ovog minibusa koji prometuje na liniji Park - Sedrenik je napala jedna osoba. Policija je odmah po prijavi došla na mjesto događaja, te su policajci i bili ti koji su pozvali Hitnu pomoć čiji su medicinski radnici pružili prvu pomoć ozlijeđenima.

Uposlenik GRAS-a i drugi sudionik u tučnjavi prebačeni su na Kliniku urgentne medicine. Muamera Šehić, glasnogovornica Univerzitetsko - kliničkog centra u Sarajevu kazala je kako su ozlijeđeni primljeni na KUM, te da je u tijeku dijagnostika njihovih ozljeda.

Sarajevska policija, kako je rečeno za Klix u Operativnom centru MUP-a KS, nastavlja rad na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se tučnjava dogodila.

Sarajevska policija uhitila je večeras Emira Porobića nakon što je vozaču GRAS-ovog minibusa nanio teške tjelesne ozljede. Kako se saznaje u policiji, Porobiću se stavlja na teret kazneno djelo 'Nanošenja teških tjelesnih ozljeda'.

On je, podsjećamo, danas u popodnevnim satima napao Muamera Abaza, vozača minibusa koji je prometovao na relaciji Park - Sedrenik. Navodno mu je prišao s leđa, te ga počeo udarati.

Abaz mu nije ostao dužan pa je na autobuskom stajalištu u ulici Koševo nastao opći kaos.

 

Kopirati
Drag cursor here to close