Incident

Posvađali se, potukli, pa zapucali: Dvoje ozlijeđenih i četvero uhićenih

Vijesti / Crna Kronika | 27. 03. 2017. u 17:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ugostiteljskom objektu 'Mistic' na Palama, u naselju Koran, u ponedjeljak oko 2 sata, došlo je do svađe, tučnjave, a potom i pucnjave u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Da se incident dogodio, za 'Dnevni avaz' potvrdila je Danka Tešić, glasnogovornica CJB Istočno Sarajevo.

"Jedan od ozlijeđenih zadobio je ozljede iz vatrenog oružja. Četiri osobe su uhićene, a jedan od uhićenih je policajac Policijske postaje Pale koji je bio u uniformi, ali nije bio na dužnosti", kazala je Tešić.

Kako se neslužbeno saznaje, incident je izazvao policajac Mićo L. On se navodno potukao s trojicom gostiju N. A., D. A. i D. Đ. Prilikom tučnjave, ozljede od vatrenog oružja zadobio je N. A., dok je ozljede glave od udaraca zadobio policajac Mićo L.

Obojica su poslana u bolnicu Kasindol, dok su D. A. i D. Đ. privedena i poslani na ispitivanje.

Dvije ozlijeđene osobe, koje su rano jutros dovezene iz Doma zdravlja Pale u Bolnicu Istočno Sarajevo, nalaze se van životne opasnosti, rekao je Srni glasnogovornik bolnice Dalibor Bošković.

Bošković je rekao da je pacijent čiji su inicijali A.N. primljen jutros u 2 sata sa prostrijelnom ranom desne nadlaktice, smješten na odjelu Kirurgije i van životne je opasnosti.

Policijski službenici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo protekle noći oko dva sata lišili su slobode četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su u ugostiteljskom objektu koji se nalazi na području općine Pale počinili kaznena djela 'Izazivanje opće opasnosti' i kazneno djelo 'Ugrožavanje sigurnosti'.

Policijski službenici nastavljaju rad na prikupljanju svih činjenica i materijalnih dokaza, nakon čega će protiv osumnjičenih nadležnom tužiteljstvu biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, poručila je glasnogovornica CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Kopirati
Drag cursor here to close