Teška nesreća

Posušje: Poginuo 20-godišnji motociklist

Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2014. u 13:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu u 11:00 sati, na magistralnoj cesti M-6.1 u Vukovarskoj ulici (južna posuška obilaznica) dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a još jedna je zadobila teške tjelesne ozljede, potvrđeno je za Bljesak.info iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Posušje, a izvršenim očevidom utvrđeno je da je u navedeno vrijeme iz smjera Tomislavgrada u smjeru Širokog Brijega, kretao se bus marke Iveco bh. registarskih oznaka kojim je upravljao N.N. (1972.) iz Mostara, dok se iz suprotnog smjera kretao motocikl na kome su se nalazili T.B. (1994.) i D.B. (1998.) oba iz Osoja, Općina Posušje.

Očevidom je utvrđeno da je vozač busa skretao ulijevo čime je oduzeo prednost prolaska motociklu. Došlo je do kontakta između motocikla i busa pri čemu je T.B. zadobio po život opasne ozljede od kojih je ubrzo i podlegao, dok je D.B. zadobio teške tjelesne ozljede, te je vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Posušje prevezen u SKB Mostar gdje je hospitaliziran.

Oba putnika motocikla imali su zaštitne kacige, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH za Bljesak.info. O daljnjim istražnim radnjama odluku će donijeti postupajući tužitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close