Mladost, ludost

Posušje: 19-godišnjak uništavao društvenu imovinu i pokazivao stražnjicu

Vijesti / Crna Kronika | 23. 07. 2014. u 15:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici PU Posušje otkrili su počinitelja prekršaja, koji je izvršen noću sa 16./17. srpnja, na Trgu branitelja u Posušju.

Nepoznata osoba počinila je prekršaj tako što je oborila dva znaka s upozorenjem "Prostor je pod video nadzorom", koji su postavljeni u parku koji je dio Trga branitelja, što je izazvalo revolt većeg broja građana, jer je posrijedi ne samo uništavanje društvene imovine nego i devastacija prostora na kome je postavljen spomenik poginulim braniteljima.

Pregledom snimki, snimljenih kamerama videonadzora, utvrđen je da je opisani prekršaj počinio M. R. (19) iz Posušja. Utvrđeno je da je M. R. (19), zajedno s još četiri osobe, konzumirao alkoholna pića ispred obližnjeg ulaza u Kino, nakon čega je počinio opisani prekršaj.

Nadalje, utvrđeno je da je M. R. (19) prema kamerama videonadzora pokazivao srednji prst, te golu stražnjicu, što također ima obilježja prekršaja.

Nad M. R. (19) jučer je izvršena prekršajna obrada u službenim prostorijama PU Posušje, a također su uzeti iskazi osoba koje su se s njim nalazile u društvu. Nakon kompletiranja dokumentacije PU Posušje sankcionirat će M. R. (19) putem prekršajnog naloga, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close