Akcija Golf

Policijska akcija u Tuzli, Zvorniku, Visokom; 12 uhićenih

Vijesti / Crna Kronika | 24. 10. 2014. u 07:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devet osoba uhićeno je u Zvorniku, dvije na području Tuzlanske županije, a jedna u Visokom u okviru akcije "Golf", koja se provodi od jutros na području Tuzlanske i Zeničko-dobojske županije, kao i u Zvorniku, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina i MUP-u Tuzlanske županije.

Devet osoba koje se dovode u vezu sa izvršenjem teških krađa i prodajom droge uhićeno je danas na području Zvornika i predato u nadležnost MUP-a Tuzlanske županije, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Bijeljina. Tijekom policijske akcije pretreseno je 14 lokacija i pronađeni predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem kaznenih djela koja se ovim osobama stavljaju na teret.

Srna neslužbeno saznaje da su među uhićenima Željko Rakić zvani Ćine, Savo Manojlović, Blagoje Vlačić i Radivoje Sekulić, svi sa područja Zvornika, a većina uhićenih od ranije su poznati policiji. U akciji su sudjelovali pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, odnosno pripadnici CJB Bijeljina, zvorničke policije, jedinice za podršku Bijeljina i Zvornik, krim-policije CJB Bijeljina, kao i pripadici MUP-a Tuzlanske županije.

Akcija je izvedena po naredbi Županijskog suda Tuzla i u koordinaciji sa Županijskim tužiteljstvom. Glasnogovornik MUP-a Tuzlanske županije Izudin Šarić rekao je Srni da su u okviru akcije "Golf", koja se provodi od jutros na području Tuzlanske i Zeničko-dobojske županije, kao i u Zvorniku, uhićene i dvije osobe na području TŽ, a jedna u Visokom.

Šarić je naveo da će uhićene osobe biti privedene u prostorije MUP-a TŽ radi kriminalističke obrade, nakon čega će biti predati u nadležnost Tužiteljstva na dalje postupanje. On je rekao da su u pretresu u Visokom oduzeta dva automobila i dodao da su kod osoba pronađeni laptop, uređaji za navigaciju, alati za obijanje vozila, mobilni telefoni i određeni rezervni dijelovi putničkih vozila, prenosi agencija Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close