Nakon pet dana bijega

Policiji se predao osumnjičeni za pokušaj ubojstva u Domanovićima

Vijesti / Crna Kronika | 28. 04. 2015. u 12:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom utorka u prisustvu svog odvjetnika Sektoru krim. policije MUP-a HNŽ predao se Amel Krpo (41), navodi se u priopćenju MUP-a HNŽ.

On je prošlog četvrtka pucnjevima iz pištolja ranio Ahmeta Sabljića (36) koji je zadobio teške tjelesne ozljede i smješten je bio u SKB Mostar. Incident se zbio u ugostiteljskom objektu u mjestu Domanovići kod Čapljine.

Krpo je osumnjičen da je počinio kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju' propisano u čl. 166 KZ FBiH u vezi sa čl. 28 KZ FBiH. Osumnjičeni je lišen slobode, zadržan u pritvoru, te se nad njim provodi kriminalistička obrada.

Nakon toga bit će predan nadležnom tužiteljstvu. Krpo se sumnjiči 23. travnja oko 21 sat u ugostiteljskom objektu 'Dubravka', nakon kraće prepirke upotrijebio vatreno oružje, te je ispalio više metaka u smjeru Ahmeta Sabljića iz Domanovića, navedeno je u priopćenju iz MUP-a HNŽ.

Pojedini mediji navode kako je tada ispaljeno sedam metaka, od kojih su tri pogodili Sabljića. Nakon toga Krpo je pobjegao, a policija je intenzivno tragala za njim.

Kopirati
Drag cursor here to close