Bijeljina

Policija identificirala pljačkaša banaka

Vijesti / Crna Kronika | 01. 07. 2014. u 14:19 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac čiji su inicijali Ž.L. osumnjičen je za pljačku dvije banke u Bijeljini iz kojih je ukradeno 84.000 KM, priopćeno je danas iz Centra javne bezbjednosti u ovom gradu. U priopćenju se navodi da su policijska saznanja potvrdili i materijalni dokazi.

Ovaj pljačkaš je 31. srpnja 2012. godine iz 'Nove banke' u Bijeljini ukrao 56.000 KM. Sa dvije još neidentificirane osobe, on je maskiran i naoružan automatskom puškom uzeo novac iz kase banke, a automobil i oružje korišteno u razbojništvu potom je zapalio u podrumskoj garaži stambene zgrade u Bijeljini.

Ovaj automobil je prethodno ukraden u Tuzli. Isti pljačkaš je 21. veljače 2013. godine, zajedno sa još jednom neidentificiranom osobom, ukrao 28.000 KM iz 'Pavlović banke' u Bijeljini.

I u ovom razbojništvu korišten je ukradeni automobil, koji je kasnije ostavljen na parkingu u gradu, a pljačkaš je bio maskiran i naoružan pištoljem.

Policija je bijeljinskom Okružnom tužiteljstvu dostavila izvještaj o postojanju osnova sumnje da je osoba sa inicijalima Ž.L. počinilo kaznena djela razbojništva, izazivanja opće opasnosti i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija.

Srna neslužbeno saznaje da je riječ o Željku Laziću (32) iz Bijeljina koji je od ranije poznat policiji po izvršenju kaznenih djela.

Kopirati
Drag cursor here to close