Stručno usavršavanje

Policajci županije Zapadnohercegovačke na temeljnoj policijskoj obuci

Vijesti / Flash | 05. 05. 2016. u 13:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Agencije za školovanje i stručno usavršavanje kadrova Branko Vukoja i ministar unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke Zdravko Boras potpisali su u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova ugovor o provedbi temeljne policijske obuke prve i druge razine.

Obuka za 36 kadeta Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke, od kojih se 30 školuje za stjecanje čina policajac, a šest za stjecanje čina mlađi inspektor, započeti će 9. svibnja.

Obuka 30 kadeta koji se školuju za stjecanje čina policajac (prva razina) trajati će do 8.1.2017, a obuka 6 kadeta koji se školuju za stjecanje čina 'mlađi inspektor (druga razina) trajati će do 8. studenog.

Obje obuke će se realizirati u tri faze, od kojih je prva teorijska sa praktičnim vježbama, a izvodit će se u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova.

Druga je praktična obuka i izvodit će se u ustrojbenim jedinicama Uprave policije MUP-a ŽZH, dok se treća faza sastoji od završnih ispita i provodi se u Agenciji za školovanje i stručno usavršavanje kadrova, priopćeno je iz navedene Agencije.

Kopirati
Drag cursor here to close