Vogošća

Policajci ranili mladića koji ih je automobilom pokušao pregaziti

Vijesti / Crna Kronika | 03. 05. 2015. u 12:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ulici Igmanska b.b., općina Vogošća, u subotu oko 23.20 sati primijećeno je vozilo ''bmw'', bijele boje, koji je ranije ukraden s područja općine Ilidža.

Policijski službenici su došli na lice mjesta gdje su zatekli dvije nepoznate osobe.

Pri pokušaju kontrole vozača i vozila, nepoznata osoba je vozilo ''bmw'' iskoristila kao sredstvo za napad na policijske službenike, usmjerivši ga u pravcu policijskih službenika, s očiglednom namjerom da ih pregazi.

Pritom je u ruci suvozača uočeno vatreno oružje, pištolj, također usmjeren u njihovom pravcu.

Policijski službenici su, u cilju sprečavanja direktnog napada, upotrijebili vatreno oružje i tom prilikom ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila.

U tom trenutku, nepoznata osoba, vozilom ''bmw'', udarila je dvojicu policijskih službenika, nanijevši im tom prilikom lakše ozljede.

Nakon toga su se udaljili u nepoznatom pravcu.

O događaju je obaviješten Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a očevid je obavila ekipa MUP-a Kantona Sarajevo.

Radeći na rasvjetljavanju kaznenog djela, policijski službenici MUPKS-a KS su u suradnji s policijskih službenicima CJB Istočno Sarajevo, došli do saznanja da bi se u vezu s izvršenjem kaznenog djela mogao dovesti P.M. (1988.) nastanjen u Istočnom Sarajevu, a koji se tijekom noći samoinicijativno javio u bolnicu Kasindol s ozljeda nanesenim vatrenim oružjem.

On je podvrgnut operativnom zahvatu i nalazi se pod nadzorom policijskih službenika PS Istočno Novo Sarajevo.

Policijski službenici nastavljaju rad na potpunom rasvjetljavanju i dokumentiranju kaznenog djela, priopćeno je iz MUPKS-a.

Kopirati
Drag cursor here to close