Svadbena kolona

Policajac pucao ispred zgrade RTS-a

Vijesti / Crna Kronika | 01. 06. 2014. u 14:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osoba koja je danas u Takovskoj ulici u Beogradu u svadbenoj koloni ispalila više manevarskih metaka u zrak iz automobila u pokretu je pripadnik MUP-a. Protiv njega je pokrenut disciplinski postupak, priopćeno je iz MUP-a Srbije. Kako je ranije rečeno, nitko nije ozlijeđen u pucnjavi.

Policija je, neposredno poslije događaja, oko podneva, utvrdila da se radi o pripadniku MUP-a V. N. (26) i on je udaljen sa posla. Kompletan predmet će biti dostavljen nadležnom tužiteljstvu.

Prema ranijem pisanju beogradskih medija, osoba u Audiju u pokretu, ispalila je sedam hitaca iz automatske puške, a pucano je iz svadbene kolone dok je prolazila Takovskom ulicom.

Kako objašnava radnik osiguranja u zgradi RTS-a, iz automobila koji se kretao u svadbenoj koloni, ispaljen je rafal. "Vidio sam dva momka kako izviruju iz auta i jedan je iz 'kalašnjikova' ispalio rafal u zrak i odmah su nastavili dalje", kaže on.

Putnici na stanici koja se nalazi svega nekoliko metara od mjesta gdje je, tada nepoznata, osoba pucala bili su šokirani i preplašeni prizorom.

Kopirati
Drag cursor here to close