Bludni policajac

Policajac pokazivao spolni organ pred ženama i djevojčicama

Vijesti / Crna Kronika | 29. 04. 2016. u 10:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnik Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske Slavko Cvijić (35) iz Omarske uhićen je u srijedu zbog sumnje da je u posljednja tri mjeseca u prijedorskoj općini spopadao žene i djevojčice, pred kojima je u više navrata vadio spolni organ i onanirao.

Kako je potvrđeno u MUP-u RS, Cvijić se tereti za kazneno djelo zadovoljavanje spolnih strasti pred drugima. Odlukom Tužiteljstva, Cvijić je pušten da se brani sa slobode, ali je ekspresno suspendiran sa posla i udaljen iz službe.

Bježale vrišteći

Bludni policajac, zaposlen u Upravi za osiguranje objekata i osoba u MUP-u RS u Banjoj Luci, uhićen je u strogoj tajnosti, kako doznaje Avaz nedugo nakon što je u Kozarcu djevojci pored koje je zaustavio svoj automobil, pokazao spolni organ.

''Obično bi zaustavio svoj automobil pored neke djevojčice, djevojke ili žene, otvorio bi prozor i pitao za neku ulicu ili gdje se nalazi neka ustanova. Dok bi one pokušavale da mu pomognu, on bi izvadio spolni organ i istog trena počeo onanirati'', ispričao je izvor "Dnevnog avaza".
Izbezumljene djevojke i žene prijavljivale su slučaj policiji. One nisu mogle sa pouzdanom sigurnošću opisati seksualnog manijaka, jer su obično, nakon šokantnog događaja, vrišteći bježale.

Do tih detalja policija je došla nakon događaja u Kozarcu, nakon čega je bludni policajac odmah i uhićen. Istog dana rješenjem načelnika Uprave za osiguranje osoba i objekata MUP-a RS Cvijić je udaljen s dužnosti do okončanja kaznenog postupka.
Marija Matić, glasnogovornica Centra javne sigurnosti Prijedor, rekla je da "su policijski službenici

CJS Prijedor 22. travnja (u petak) Okružnom tužiteljstvu Banja Luka podnijeli izvještaj protiv policajca o počinjenom kaznenom djelu.
Spolne strasti

''Centar javne sigurnosti Prijedor najoštrije osuđuje ovakvo ponašanje pripadnika MUP-a RS, koji je svojim nečasnim radnjama nanio sramotu svim časnim policijskim službenicima. Centar javne sigurnosti Prijedor poduzimat će i u narednom periodu mjere i radnje radi otkrivanja svih oblika kriminaliteta. Ovo je još jedan primjer da MUP RS postupa sukladno zakonu te da će svatko za koga postoji osnova sumnje da je počinio kazneno djelo, biti i sankcioniran'', rekla je Matić.

Osumnjičeni Cvijić završio je Srednju policijsku školu, oženjen je i ima dvoje male djece. Kazneni zakon RS za kazneno djelo zadovoljavanje spolnih strasti pred drugima propisao je maksimalnu kaznu do tri godine zatvora.

Kolege šokirane

Cvijićevo uhićenje šokiralo je sve njegove kolege, koji tvrde da ga poznaju kao vedrog čovjeka i dobrog policajca, koji nije imao mrlje u karijeri.

''Nikada o njemu nisam čuo nijednu ružnu riječ, a kamoli da se radi o seksualnom manijaku. Ništa na to nije ukazivalo. No, imao je određenih zdravstvenih problema i moguće je da je to utjecalo na njegovo ponašanje '', rekao je Cvijićev kolega, koji je inzistirao na anonimnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close