Javni poziv

Podnošenje zahtjeva za korištenje javnih površina do 1. ožujka

Vijesti / Flash | 08. 02. 2013. u 16:19 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na temelju odredbi Odluke o privremenom korištenju javnih površina (Službeni glasnik Grada Mostara broj: 5/11 i 2/12) Grad Mostar upućuje javni poziv svim zainteresiranim fizičkim i pravnim osobama da podnesu do 1.3.2013. godine (petak) zahtjev za privremeno korištenje javne površine za postavljanje stolova i otvorenih terasa, postavljanje pokretnih radnji i tezgi, te rashladnih uređaja za 2013 godinu.

Predmetni zahtjev se može podnijeti u prostorijama Grada Mostara, ul. Adema Buća br.19, Mostar ili putem pošte.

Sve fizičke i pravne osobe koje su u 2012. godini privremeno koristile javne površine na temelju odobrenja izdanoga od strane Odjela za urbanizam i građenje podnose Gradu Mostaru predmetni zahtjev i dokaz (potvrde izdane od strane Odjela za financije i nekretnine) da su u potpunosti izmirili sve obveze prema Gradu Mostaru u posljednje tri (3) godine.

Fizičke i pravne osobe koje nisu privremeno koristile javnu površinu u 2012. godini podnose Gradu Mostaru uz predmetni zahtjev kopiju katastarskog plana sa ucrtanom javnom površinom koja se namjerava zauzeti, kopiju akta o registraciji firme odnosno posljednje izdano odobrenje za rad, kopiju posljednjeg rješenja kojim je odobreno zauzimanje javne površine na istom mjestu i dokaz (potvrde izdane od strane Odjela za financije i nekretnine Grada Mostara) da su u potpunosti izmirili sve obveze prema Gradu Mostaru u posljednje tri (3) godine.

Sukladno članku 3. stavku 4. Odluke o privremenom korištenju javnih površina, javne površine mogu se početi koristiti samo na temelju pravosnažnog odobrenja izdanoga od strane Odjela za urbanizam i građenje.

Naknada za korištenje javnih površina za gore navedene namjene plaća se unaprijed, a rješenje će se uručiti stranci nakon dostave dokaza o uplati utvrđenoga iznosa, priopćeno je iz Gradske uprave Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close