Dvije slične pljačke

Pljačkaški vikend u Vitezu

Vijesti / Crna Kronika | 24. 11. 2014. u 09:05 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju oko 21.30 sati izvršeno je razbojništvo nad radnicima benzinske crpke Petrol u mjestu Šantići u općini Vitez.

Prema prijavi koja je zaprimljena u Policijskoj stanici Vitez, razbojništvo su izvršile dvije maskirane muške osobe, od kojih je jedna bila naoružana vatrenim oružjem.

''Izvršitelji su, uz prijetnju oružja, od radnika oteli novac od dnevnog utrška u neutvrđenom iznosu. U tijeku su istražne radnje na otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela'', priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

U petak je pak u 21.20 sati u Policijsku stanicu Vitez prijavljeno je razbojništvo u sportskoj kladionici 5 PLUS u mjestu Željeznička stanica u općini Vitez. Razbojništvo su izvršile dvije nepoznate muške osobe naoružane vatrenim oružjem, s 'fantomkama' na glavama.

Pljačkaši su radnicu udarili u predjelu lica te joj, uz prijetnju oružja, oteli dva mobitela i dnevni utržak kladionice. Nakon izvršenja kaznenog djela, udaljili su se u nepoznatom pravcu.

''Uviđaj je izvršen od strane službenika krim policije Policijske uprave Travnik, koji poduzimaju i druge istražne radnje na otkrivanju izvršitelja'', stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close