Istraga je u tijeku!

Pljačka ''električnog'' novca: Pljačkaši koristili ukradeni motor, policija analizira snimke

Vijesti / Crna Kronika | 19. 07. 2016. u 13:16 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Policija je uzela u obzir video koji je objavio portal Bljesak.info na kojem su vidljive dvije muške osobe kako s majicom i kacigom na glavi bježe preko Sveučilišnog kampusa u Mostaru", potvrdio je to za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

Podsjećamo, u ponedjeljak oko 14.30 sati dvojica maskiranih muškaraca na motociklu presreli su vozilo Elektroprivrede HZ HB te uz prijetnju oružjem otuđili za sada neutvrđen iznos novca.

Kako je priopćila policija pljačkaši su bili na skuteru marke Malaguti, a koji je, također po izvješću policije, ukraden dan ranije u mostarskom naselju Rudnik.

Na videu koji je čitatelj ustupio portalu Bljesak, a koji je snimljen u 14.35 vide se dvije osobe kako biježe preko kampusa Sveučilišta u Mostaru.

Kako nam je potvrđeno jedna osoba nosila je kacigu, a druga kapu 'fantomku'. Također, autor videa tvrdi kako je kod jednog od njih vidio i pištolj.

Policija nam je rekla kako je istraga o ovom događaju u tijeku, a o detaljima policija nije htjela govoriti, kako istraga ne bi bila ugrožena.

Podsjećamo, u posljednje vrijeme u Mostaru su učestale pljačke, a pljačkaši ne prežu ni od toga da svoj plijen traže i usred bijela dana.

Kopirati
Drag cursor here to close