Ustrajni u namjerama

Plenum građana Tuzlanske županije sumirao dosadašnji rad

Vijesti / Politika | 13. 02. 2014. u 20:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plenum građana i građanki Tuzlanske županije organizirao je sastanak na kojem su se okupili mnogobrojni građani, te predstavili dnevni red sa pet točaka od kojih je prva točka bila sumiranje dosadašnjeg rada i izvještaji sa ostalih plenuma i prosvjeda građana.

''Padom Vlade Tuzlanse županije narod se organizirao u okviru Plenuma građana i građanki TŽ-a. Sada se događa da Plenum funkcionira, još uvijek je to jedno jaje koje raste i raste čitavom BiH. Najbitnije je da narod sada progovara i donosi dokaze'', izjavio je član Plenuma i predsjednik Udruženja „Velika djeca“ Almir Arnaut.

Kazao je da ne može kriviti policiju za nasilne demonstracije, te je mišljenja da vladajuće političke stranke moraju odgovarati za ovaj kaos, jer su ga one izazvale u BiH.

Druga točka dnevnog reda bila je demanti pokušaja diskreditacije Plenuma, te su istaknuli da se Plenum širi i da je ovo jedini način da građani BiH kažu što misle i što im je prioritet.

Na sastanku se razgovaralo i o biranju izaslanstva Plenuma, gdje će biti izabrano pet izaslanika iz Plenuma građana, a koji će ići na buduće sastanke sa Skupštinom Tuzlanske županije, te o radnim grupama i razno.

Iz Plenuma građana i građanki Tuzlanske županije su naglasili da će nastaviti svoju borbu na demokratski način na koji će svi zajedno doprinijeti u formiranju boljeg sutra.

Kopirati
Drag cursor here to close