Petero ljudi umrlo u domu za starije na Floridi zbog Irme
Stravične posljedice
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 18:28
IZVOR: Fena
AUTOR: A.M.
Irma sve srušila
0

Na Floridi i u susjednim državama poginulo je do sada najmanje 23 ljudi.

Uragan Irma odnio je još pet ljudskih života, pacijenata doma za starije na Floridi koji je ostao bez struje tijekom oluje koja je izazvala velike poplave tijekom vikenda, objavile su u srijedu mjesne vlasti

Dvoje starijih štićenika pronađeno je mrtvo u Rehabilitacijskom centru Hollywood Hills, a troje je poslije umrlo u bolnici, kazala je gradonačelnica okruga Broward Barbara Sharief novinarima.

Na Floridi i u susjednim državama poginulo je do sada najmanje 23 ljudi.

Vlasti su zabranile povratak na većinu Florida Keysa dok se ne obnovi opskrba električnom energijom, vodom, hranom i gorivom te zdravstvene usluge Prve procjene štete pokazuju da je u tom području uništeno 25 posto kuća, a 65 je jako oštećeno.

Širom Floride i u susjednim državama gotovo pet milijuna kuća i tvrtki u srijedu nije imalo struje, dok ih je u ponedjeljak bilo 7,8 milijuna.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.