SIPA

Pavlović banka: Slobode lišen i Blago Blagojević

Vijesti / Crna Kronika | 11. 02. 2016. u 16:31 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH Sipa danas su, u okviru aktivnosti i potrage u predmetu Pavlović banka, lišili slobode i osumnjičenog Blagu Blagojevića (66), priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Ranije je iz Sipe priopćeno da su pripadnici te agencije na području Bijeljine lišili slobode osobu čiji su inicijali B.B. zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke.

U priopćenju je navedeno da će vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović (78) i službenici ove banke u Bijeljini Petar Lazić (54), LJiljana Garić (52) i B.B. biti privedeni u službene prostorije Sipe radi kriminalističke obrade, nakon čega će biti predati Tužiteljstvu BiH na dalje postupanje.

Postupajući po naredbi Tužiteljstva BiH, pripadnici Sipe danas su na području Bijeljine i Mostara lišili slobode tri osobe čiji su inicijali P.L, LJ.G. i S.P. zbog osnova sumnje da su počinile kazneno djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke, priopćeno je iz Sipe.

Kopirati
Drag cursor here to close