Nesvakidašnje

Pauk mu odvezao auto, pa zapalio sebe i policajce

Vijesti / Flash | 11. 02. 2015. u 23:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neimenovani muškarac se zapalio u utorak popodne u Beogradu u blizini Starog sajmišta, javili su beogradski mediji. On je zadobio opekotine po cijelom tijelu i odmah je odvezen na plastičnu kirurgiju, gdje mu se ukazuje pomoć.

Muškarac je došao do Parking-servisa kako bi preuzeo svoj automobil koji mu je oduzet, ali nije želio izmiriti svoje obaveze, već se polio benzinom i zapalio, piše B92. Tom prilikom ozlijeđena su i dva policajca koja su se nalazila u blizini, a jedan od njih zadobio je ozbiljne ozljede.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović je na Vojnomedicinskoj akademiji posjetio dvojicu policajaca koji se uspješno oporavljaju od ozljeda nakon što ih je ova osoba polila benzinom i zapalila. Stefanović je rekao da je jedan od policajaca manje, a drugi više ozlijeđen i najavio da će sutra ponovno tražiti najoštrije kazne za sve koji napadaju policajce.

Napadač koji je, također, zadobio opekotine jer je benzinom polio i sam sebe uhićen je i na VMA mu se ukazuje pomoć. Do napada, koji je Stefanović najoštrije osudio, došlo je na Starom sajmištu kada je vlasnik vozila koje je oduzeto zbog nepropisnog parkiranja sa bocom benzina došao do placa na kome su vozila, prenosi B92.

Gradski menadžer Goran Vesić i direktor Parking-servisa Andrija Čupković posjetili su u srijedu navečer plac Parking-servisa na Sajmištu, rečeno je u Skupštini grada. Kako je navedeno, bahati vozač je ranije tijekom dana pobjegao s placa Parking-servisa na Sajmištu probivši rampu, međutim radnici tog poduzeća su isti automobil ponovno zatekli u prekršaju i odnijeli ga na Sajmište.

Čupković je najoštrije osudio nasilno ponašanje i rekao da ljudski život nema cijenu. Na mjesto događaja izašli su Vesić, Čupković i član Gradskog vijeća Aco Marković. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali oštro osuđuje ponašanje nasilnika koji je ugrozio živote pripadnika policije, nezadovoljan mjerama koje je u skladu sa zakonom poduzeo "Parking servis".

"Nedopustivo je da pojedinci svoje nezadovoljstvo radom komunalnih službi i poduzeća izražavaju tako što ugrožavaju sigurnost i živote građana i onih koji su tu da ih zaštite", istaknuo je Mali, priopćila je gradska uprava. Gradonačelnik je istaknuo i da takvu i "svoju pravdu trebaju istjerati na sudu, a ne nasilničkim ponašanjem".

Kopirati
Drag cursor here to close