Razbojništvo

Orašje: Zapucali i uzeli 165 tisuća KM

Vijesti / Crna Kronika | 30. 03. 2015. u 14:00 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško razbojništvo dogodilo se jutros, prije devet sati, u Orašju kada su maskirani, naoružani napadači blokirali osobno vozilo, kojim je upravljao djelatnik tvrtke "Maxi“, pri čemu su razbili staklo na automobilu i otuđili torbu s novcem.

Kako se neslužbeno doznaje, razbojnici su iz vatrenog oružja pucali u zrak, i nije bilo ozlijeđenih.

Nakon pljačke radnika oraške firme 'Maxi' koju su jutros oko devet sati počinila četvorica razbojnika, a od kojih su najmanje dvojica bili naoružani, saznaje 'Dnevni avaz' da je iz ove firme ukradeno 165.000 maraka u različitim apoenima, a počinitelji ovog kaznenog djela pobjegli su s mjesta događaja u tamno zelenom Passatu koji je imao zatamnjena stakla.

Svjedoci događaja, od kojih su neki i zaposlenici firme 'Maxi', kazali su kako je razbojništvo počinjeno na izlazu iz kruga firme i raskrsnice s Osmom ulicom. "Dok je 28-godišnji radnik firme Đ.M. izlazio sa službenim vozilom Golf, ispred njegovog vozila se uključio Passat i primorao ga da stane.

Iz Passata su istrčali maskirani i naoružani napadači, te od njega oteli torbu s novcima. U napadu su razbili bočno staklo i pucali u zrak. Srećom u pucnjavi nitko nije ozlijeđen, ali je jedan od napadača fizički nasrnuo na radnika i nanio mu ozljede. Osim torbe s novcem ukrali su i ključeve Golfa automobila", kazali su svjedoci događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close