Kemijski proizvodi

Ogroman požar u Beogradu: Vatra uništila 3000 kvadrata skladišta

Vijesti / Crna Kronika | 23. 02. 2015. u 07:59 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rano jutros je izbio požar u skladištu trgovačke firme "DM" u Makišu, a prema prvim informacijama nema ozlijeđenih, javila je RTS. Vatra je zahvatila veliki skladišni prostor površine 6.000 kvadratnih metara. Izgorjelo je oko 3.000 kvadratnih metara.

"Vatra je zahvatila oko 3.000 metara kvadratnih skladišta, a riječ je o mahom kućnoj kemiji. U požaru nije bilo ozlijeđenih ni nastradalih, nisu ugroženi ljudski životi. Ovo je zaista veliki požar što se vidi i po količini dima. Intervencija još uvijek traje, ali je presječeno širenje vatre. Važno je da je požar pod kontrolom. Sve eko-toksikološke ekipe su na terenu i vrše mjerenja, a prema prvim informacijama nema opasnosti po zdravlje građana", rekao je za RTS Predrag Marić, načelnik Sektora MUP za izvanredne situacije.

Više od 50 vatrogasnih ekipa gasi požar. Na terenu je 20 vatrogasnih vozila, vatrogasni brod, deset vozila JKP Beograd. Požar je izbio oko pet sati, vatra je dostizala visinu i do 50 metara, a čule su se i sporadične eksplozije, prenosi B92.

Kopirati
Drag cursor here to close