Obećanje, ludom radovanje

Obećanja ostala neispunjena, a Gradska uprava odmara

Vijesti / Flash | 31. 07. 2014. u 08:04 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradska uprava grada Mostara i njezine službe dali je brojna obećanja javnosti i medijima. Tako su moderni semafori početkom ljeta trebali biti postavljeni na mostarsko raskrižje 'Vrh Avenije', no njihovo postavljanje je prolongirano jer je izvođač radova iz poplavljenog Doboja.

Kako je najavio stručni savjetnik u Odjelu za urbanizam i građenje Gradske uprave, Dražen Vrljić, izvođač radova trebao je sredinom srpnja doći u Mostar, radi dogovora o početku radova.

Naglasio je za Bljesak.info kako se u sljedećem razdoblju očekuje početak radova, no o točnom datumu za sada još ne može govoriti.

''Točan datum početka radova sada ne mogu odrediti. No, u četvrtak i petak (10. i 11. srpnja, op.a.) izvođač radova će doći na lice mjesta i dogovoriti ćemo se kada počinju radovi na postavljanju semafora'', nadodao je Vrljić.

Krajem svibnja Marica Raspudić iz Odjela za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostara zaduženog za urbani mobilijar ''Zrinjevac'', najavila je u razgovoru za Bljesak.info kako će se igračke u gradskom parku obnoviti prvi tjedan u lipnju, no do sada ništa nije obnovljeno. Jedina novina u parku Zrinjevac su dvije zasađene japanske trešnje.

Iz ovog odjela je također najavljeno i kupovanje oko 50 korpi za otpatke, turistička sezona je u jeku, no od novinarskog upita početkom lipnja do danas po ovom pitanju se ništa nije učinilo.

Kolektivni godišnji odmori gradske uprave tek su počeli 28. srpnja, ono što je obećano nije ispunjeno, a cijeli grad će nastaviti 'stajati' do 15. kolovoza 2014., kada se uprava vraća s godišnjih odmora.

Kopirati
Drag cursor here to close