Kupres

Obdukcijom utvrđeno: Starac preminuo od posljedica pada u kući

Vijesti / Crna Kronika | 17. 11. 2014. u 13:18 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici MUP-a HBŽ u subotu navečer dobili su prijavu iz Županijske bolnice u Livnu da je kod njih dovezena muška starija osoba sa teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život.

Policija je utvrdila da se radi o S.V. (1936.) Gornjeg Malovana, općina Kupres. Oko 18:45 sati dežurni liječnik u Županijskoj bolnici u Livnu izvjestio je djelatnike PP Livno da je navedena osoba preminula.

U mjesto Gornji Malovan upćeni su djelatnici PP Kupres gdje su zatekli i obavili razgovor s osobom J. V. rođena 1939. godine u Kupresu (ženom preminule osobe), koja im je priopćila da je S. V. u besvjesnom stanju zatekla u obiteljskoj kući, te da je navedeni tijekom dana konzumirao veće količine alkoholnog pića.

U nedjelju je izvršena obdukcija preminule osobe. Kako je priopćeno iz MUP-a HBŽ za Bljesak.info pregledom tijela utvrđeno je da smrt nije nastupila nasilnim putem, odnosno da na smrt preminule osobe nije uticao nitko drugi.

Očevidom je utvrđeno da se u unutrašnjosti kuće starac spotaknuo između dvije prostorije, te je pao na pod. Pri padu je čeonim dijelom glave udario o pod kada je nastala ozljeda vrata i krvarenje. Preminulog je u besvjesnom stanju pronašla njegova supruga.

Kopirati
Drag cursor here to close