Ne ide

Novi problemi Malaysia Airlinesa

Vijesti / Flash | 24. 04. 2014. u 09:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplov kompanije "Malaysia Airlines" nije uspio danas ostvariti let jer se kotači na letjelici nisu mogli uvući poslije uzlijetanja.

ATR 72 napustio je aerodrom u malezijskom gradu Penangu u sedam sati, ali se vratio poslije 15 minuta provedenih u zraku jer se stajni trap nije mogao uvući.

Zrakoplov je, sa 64 putnika i četiri člana posade, trebao letjeti do drugog malezijskog grada - Kota Barua, prenosi AFP.

Niskotarifna kompanija "Firefly", koja posluje u okviru "Malaysia Airlinesa" priopćila je da je zrakolov imao "normalno slijetanje", a da su putnici sigurno napustili avion.
Riječ je o drugom incidentu za malezijsku kompaniju nakon što je zrakoplov na letu MH192 prije nekoliko dana morao prinudno sletjeti u Kuala Lumpur zbog problema s opremom za slijetanje.

Incidenti ove vrste nanose udarce imidžu kompanije koja još traga za zrakoplovom MH370 koji je 8. ožujka nestao s 239 putnika i članova posade, prenosi Tanjug.

Ni poslije skoro sedam tjedana, međunarodna potraga za Boeingom 777 nije dala odgovor kakva sudbina je zadesila njegove putnike. Najnovije informacije govore kako će potraga krenuti iz početka i da će se najvjerojatnije premjestiti na kopno.

Kopirati
Drag cursor here to close