Pismo

Novi pravosudni skandal u ZHŽ: Supruga traži novu istragu o smrti muža iz 2015.

Vijesti / Crna Kronika | 23. 03. 2017. u 12:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Moj suprug je nađen mrtav u neobičnom položaju, na njemu je bila odjeća koja nije njegova, što sam rekla i policiji i gospodinu Borislavu Čuljku (tužitelj, op.a.), hlače i donje gaće su mu bile spuštene, a u obdukcijskom zapisu nedvojbeno je navedeno da je moj suprug preminuo nasilnom smrću'', navodi se u pismu Natalije Zlopaša glavnoj tužiteljici Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije Vesni Ćavar.

Zlopaša, navodeći kako je u šoku i nevjerici, vezano za slučaj smrti moga pokojnog supruga Jadranka, piše kako je on krajem 10. mjeseca 2015. godine pronađen mrtav.

''Smrt je zaista misteriozna i pod nerazjašnjenim okolnostima i vođena je istraga kod Vašeg tužiteljstva, pod brojem T08 0 KTA 0004351 15 i istu je vodio tužitelj Borislav Čuljak. Isti me je primio, dao mi obdukcijski zapisnik, od 2.11.2015. godine, koji je radila dr. Mirela Čarapina i onda me uvjeravao da je smrt mog supruga nesretan slučaj… Kako gospodin Čuljak može mijenjati jasan zaključak vještaka i slučaj tretirati kao nesretnu smrt?'', navodi u pismu Zlopaša.

Dodala je kako su u policiji u Posušju njezinu sinu Frani rekli kako je donesena odluka od strane tužiteljstva, da se istraga neće provoditi i da je slučaj zaključen.

''Naime, slučaj je bio navodno zatvoren u 11. mjesecu 2015. godine, a nakon što je on tražio papir kako koji dokazuje kako je slučaj zatvoren, isti je gospodin Čuljak ponovno otvorio 29.12.2015. godine i od tad 'radi' na tom slučaju? Pa zar moje petero djece i ja ne zaslužujemo da se utvrdi istina, kraj ovakvog jasnog zaključka stručne osobe'', navela je Zlopaša i dodala kako je ovaj slučaj ''sve osim nesretnog slučaja.

''Ukoliko ne postupite po mome traženju obdukcijski zapisnik ću dati medijima, te ih izvijestiti o ovome bizarnom postupanju tužiteljstva, te ću zaštitu svojih prava tražiti na svim adresama, kod Ombusmena, Federalnog tužiteljstva…'', navela je Zlopaša.

Kopirati
Drag cursor here to close