Stabilnije

Novi dokazi o napadačima na Beku: Zdravstveno stanje poboljšano

Vijesti / Flash | 16. 11. 2014. u 09:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija je došla do novih dokaza i svjedoka o napadu i ranjavanju Milana Beke, kaže za Radio B92 načelnik Uprave beogradske policije Veselin Milić. Milić je za Radio B92 rekao da su urađene DNK analize i da vjeruje kako će ovaj slučaj biti brzo riješen.

Biznismen Milan Beko teško je ranjen ispred svoje kuće na Senjaku u petak navečer, a napadač je pobjegao. Beko je zadobio teške ozljede, opasne po život i operiran je. Nakon operacije stanje Milana Beka je stabilno.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da istražni organi imaju opis lica jednog od napadača na Milana Beka. "U napadu na Milana Beku sudjelovale su dvije osobe, koje nisu profesionalci. Na Beku je pucano sa manje od metra, ispaljena su četiri zrna, ali nisu sva pogodila njega, kome nije ozlijeđen nijedan vitalni organ", naveo je Stefanović.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će nadležni sigurno otkriti tko je izvršio napad na Milana Beku. "Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije riječ o pokušaju profesionalnog ubojstva”, rekao je Vučić.

Milan Beko, koji je teško ranjen ispred svoje kuće na Senjaku, jedan je od najbogatijih ljudi u Srbiji. Klinički centar Srbije priopćio je danas da je stanje Milana Beke u bitnom poboljšanju u odnosu na prethodni dan, kao i da se nastavlja sa intenzivnom terapijom.

Kopirati
Drag cursor here to close