Sve leti u zrak

Nova eksplozija na području kineske kemijske tvornice

Vijesti / Flash | 31. 08. 2015. u 20:16 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snažna eksplozija odjeknula je večeras u industrijskoj zoni grada Dongjinga na istoku zemlje, objavili su kineski mediji.

Do eksplozije je došlo na području kemijske tvornice u industrijskoj oblasti Lijin, objavio je kineski kineski radio Weibo.

Najmanje jedna osoba poginula je u eksploziji koja se dogodila kasno sinoć u tvornici kemijskih proizvoda u kineskoj provinciji Shandong, na istoku zemlje. Prema agencijskim izvještajima, poslije eksplozije izbio je požar koji je stavljen pod kontrolu tek poslije pet sati.

Za sada nema informacija o uzrocima incidenta. Prema siteu lokalne vlade, nadležni u kompaniji su uhićeni, prenio je AFP.

Za sada nema informacija o uzrocima eksplozije, kao ni da li ima žrtava. Podrhtavanje tla zbog eksplozije osjetilo se u krugu od dva kilometra oko tvornice, prenosi Srna.

Fotografije i video-snimci eksplozije proširili su se kineskim društvenim mrežama. Ova detonacija dogodila se samo nekoliko dana nakon snažnih eksplozija u kineskom lučkom gradu Tianjinu, gdje je, prema posljednjim podacima, poginulo 150 ljudi.

What's going on in China?!

Posted by Daily Mail on Monday, 31 August 2015
Kopirati
Drag cursor here to close