Prikupljanje dokaza

Norvežanka (17) prijavila silovanje u Makarskoj, policija ispituje trojicu državljana BiH

Vijesti / Flash | 04. 07. 2012. u 11:57 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedamnaestogodišnja norveška državljanka koja je sa roditeljima došla prije par dana na ljetovanje u Makarsku podnijela je makarskoj policiji tijekom srijede kaznenu prijavu zbog silovanja, piše Slobodna Dalmacija.

Djevojka je cijelo jutro provela na ginekološkim pregledima u Splitu te je tek nakon toga pristupila u PP Makarska gdje upravo sada priča svoju verziju događaja.

Nakon što se vraćala iz noćnog izlaska sa roditeljima susrela je trojicu bosansko-hercegovačkih državljanja u dobi od 23, 25 i 30 godina, od kojih je dvojicu upoznala prije tri dana, a koji su kao i ona na odmoru.
Kako je prethodno malo popila i bila u veselom raspoloženju, nije smatrala da će joj se u tom apartmanu dogoditi išta loše.

Na njihov poziv otišla je u njihov apartman gdje je, kako tvrdi, došlo do silovanja.

Djevojka spominje za sada samo spolni odnos sa jednim od ove trojice i činjenicu kako se pokušala ustati, a nikako nije mogla.

Što se tu točno događalo, je li u pitanju jedan silovatelj ili više njih te kakva je prava verzija događaja znat će se tek kada se usporede priče maloljetne Norvežanke i punoljetnih državljana BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close