Traži izvanredne izbore

Nikšić: Ovdje se sve dijeli između SDA i HDZ-a

Vijesti / Flash | 03. 06. 2017. u 08:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"To će otići iz ove ljepote? Ovo je jednostavno divno mjesto za život", kazao je Nikšić na početku gostovanja u emisiji N1 koja se emitirala iz Konjice.

Na upit novinarke je li se nekad bavio sportom, kaže da je bio rukometaš, a prilikom obavljanja dužnosti premijera ''imao je poseban osjećaj prema sportašima''.

"Bio sam rukometaš. Nažalost, nisam nikada napravio neku spektakularnu karijeru. Vrlo rano sam prestao igrati. Sa 22 godine sam izvadio bubreg, mnogo duže sam bio trener. Sada mi kažu da vodim SDP i da sam vodio Vladu kao trener. Svaki kotačić mora funkcionirati da bi se ostvario rezultat", kazao je Nikšić

"Kao vlada smo donijeli neke odluke koje su omogućile normalno funkcioniranje. Danas su dva, tri saveza pred bankrotom", dodaje.

Kako je naveo, u ovom gradu SDA vlada od 1990. godine. Govorio je i o vlasti na ostalim razinama.

"Ovdje se sve dijeli između SDA i HDZ-a. SBB tu nekako balansira. Mi smo ipak uspjeli kroz ono što smo radili nametnuti neke stvari. Danas nema investicija u infrastukturu, nema investicija u energetskom sektoru. Ne mogu razumjeti takvu neodgovornost aktualne vlasti. Nema nikakvih vidljivih investicija koje bi otvarale nova radna mjesta. Sve su to stvari koje ukazuju kada u vlasti imate nekoga tko insterese građana stavlja ispred osobnog interesa", poručio je Nikšić.

On je dodao da je sve što je došlo od Vlade FBiH na Parlament palo "osim onih zakona u kojima HDZ ima interes".

"Mi na sve moguće načine ukazujemo na sve ovo o čemu govorite. Ukazujemo na pogubnost vlasti, ali nažalost nema izvanrednih izbora. Jedino rješenje za funkcioniranje vlasti je promjena ili izvanredni izbori", rekao je Nikšić.

On je naveo da Konjic puno bolje živi u posljednih par godina nego što je to bilo ranije.

Kopirati
Drag cursor here to close