Snaga povjerenja

Nikolićeva savjetnica: Nikolić očekuje dogovor, sve ostalo loše po Vučića

Vijesti / Flash | 16. 02. 2017. u 17:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srbijanskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podjele", izjavila je danas savjetnica predsjednika Srbije Stanislava Pak, dodavši kako bi svako drugo rješenje bilo loše i za Vučića, i za Srbiju.

"Građani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga povjerenja građana ga obvezuje da nastavi aktivno sudjelovati u izvršnoj vlasti", izjavila je Pak za Sputnjik, prenosi Tanjug.

Po njezinim riječima, vijest o Nikolićevoj kandidaturi iskorištena je kako bi ga pojedinci svrstali uz neprijatelje Srbije te kako bi izazvali sukob između njega i Vučića, ali kako je kazala Pak, "njih dvojicu nitko ne može posvađati".

"Takvi su pošli u obračun s Nikolićem pošto, po njima, on nema pravo misliti kako zna što je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu prenijeli da je predsjednik rekao da će se prvi put oglasiti tek poslije postignutog dogovora s Aleksandrom Vučićem", poručila je Nikolićeva savjetnica.

Nikolić je za "Kurir" rekao da i dalje čeka dogovor s Vučićem i da svojim izjavama nikoga neće stavljati pred svršen čin.

"Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju riječ, mada je jasno da se SNS ponaša kao da nema vremena sačekati dogovor i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju, a ne vlast", rekao je Nikolić.

Kopirati
Drag cursor here to close