Blamaža

Nikolić šeiku zamalo poslao 50 litara rakije

Vijesti / Flash | 24. 04. 2015. u 13:43 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Suradnici predsjednika Srbije Tomislava Nikolića umalo su darovali moćnom arapskom šeiku Mohammedu bin Zayedu 50 boca rakije Tomovače, objavio je beogradski Blic navodeći kako je ovaj gaf spriječen u posljednjem trenutku.

''Uz nedavno izmišljenu priču o eksploziji motora, dva kilometra poniranja i drami u zrakoplovu na putu za Rim, ovaj gaf je na samom vrhu liste ispada tima srpskog predsjednika'', navodi Blic.

Novine pišu kako je Nikolić krajem studenog prošle godine boravio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima po pozivu šeika bin Zayeda, gdje su između ostalog, zajedno i gledali utrku Formule 1.

Njegovi suradnici su, piše Blic, za ovu priliku pripremili poklon za šeika, kako to protokol i nalaže, pritom se odlučivši za rakiju koju predsjednik sam peče u rodnoj Bajčetini.

''Spakirali su čak 50 boca rakije poznate i kao Tomovača i otputovali u Abu Dhabi. Zaposlenicu u srbijanskom veleposlanstvu u Emiratima bili su šokirani kada su čuli što su Nikolićevi ljudi spremili kao dar. Zbunjeno su ih pitali je li im poznato da islam zabranjuje alkohol i da će time praktički Nikolić uvrijediti bin Zayeda'', ispričao je Blicu izvor iz diplomatskih krugova.

Kopirati
Drag cursor here to close