Smrt bh. gospodarstvenika

Ni sedam mjeseci nakon smrti nije pronađen ubojica Joze Kafadara

Vijesti / Flash | 04. 01. 2015. u 09:16 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jozo Kafadar, poznati bh. gospodarstvenik ubijen je prije sedam mjeseci, a još uvijek nema ni traga počinitelju.

Podsjetimo, Kafadar je ubijen 27. svibnja 2014. na lokalnom putu u selu Šušanj kod Zenice. Ubijen je s četiri hica iz automatske puške ispaljena pojedinačno.

Zajednički timovi Federalne uprave policije i MUP-a Zeničko-dobojske županije saslušali su brojne svjedoke, ali još niko nije osumnjičen za ovaj zločin. Također, udruženje poslodavaca Vitez ponudilo je, krajem rujna nagradu od 50.000 KM za informaciju koja će rezultirati ili doprinijeti razrješenju ubojstva njihovog člana Joze Kafadara, koji je brutalno likvidiran u blizini obiteljskog imanja u selu Šušanj.

Tada su iz ovog društva pozvali sve oni koji imaju korisne informacije o ovom kaznenom djelu da se jave na telefonski broj 061/405-402, uz napomenu da će identitet onoga tko da više informacija biti apsolutno zaštićen.

Novinari Oslobođenja pokušali su pozivom na ovaj broj dobiti više informacija, no nisu uspjeli, jer im je sugovornik iz ovog udruženja rekao kako im je striktno zabranjeno razgovarati s novinarima.

Inače, u vlasništvu obitelji Kafadar, preciznije Joze i njegovih sinova Dragana i Vlatka, nekoliko je kompanija u Vitezu i Srednjobosanskoj županiji, a najpoznatije su Ovnak Vitez i CM Cosmetic. Njegov sin Ante je poginuo u prometnoj nesreći prije dvije godine vraćajući se u Vitez upravo s imanja u Šušnju, gdje je sa ocem vodio farmu muznih krava.

Kopirati
Drag cursor here to close