Smrt u bačvi

Nevesinje: Dijete se ugušilo u bačvi

Vijesti / Crna Kronika | 16. 07. 2014. u 09:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Nevesinju se dogodila tragedija u kojoj je smrtno stradao 10-godišnji dječak. Kako se neslužbeno saznaje nekoliko dječaka i djevojčica se igralo skrivača u naselju Kilavci.

Jedan od dječaka (P.I.) se tom prilikom sakrio u bačvu i zatvorio ju je. Nakon izvjesnog vremena zatvoreni dječak je pokušao otvoriti bačvu, ali beuspješno, te se ugušio.

Bljesak.info je pokušao doći do službenih informacija iz CJB Trebinje i tamošnjeg Ureda za informiranje gdje nam je potvrđeno da se ovaj slučaj zaista dogodio.

"Detaljnije informacije nismo dali nikome, a mogu potvrditi da se smrtni slučaj dogodio 12. srpnja", rekla je za Bljesak.info Rajna Parežanin iz Ureda za informiranje CJB Trebinje.

Policija je ovaj slučaj okarakterizirala kao zadesnu smrt. "Čula sam da se igrao sa prijateljima i da ga oni nisu mogli naći, pa su otišli kući. Međutim, prava panika je nastala kada je majka djeteta primijetila da ga nema. Otišla ga je tražiti, ali je bilo uzalud.

Poslije nekog vremena majka nesretnog dječaka ušla je u prizemlje kuće i pronašla dijete u plastičnoj bačvi. Pokušala ga je oživiti i pozvala je Hitnu pomoć, ali je nažalost bilo kasno, nisu mu mogli pomoći", ispričala je susjeda za 'Glas Srpske'.

Kopirati
Drag cursor here to close