Premijer

Nevenko Herceg na proslavi Dana Čapljine

Vijesti / Flash | 02. 10. 2015. u 14:46 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu obilježavanja Dana općine Čapljina predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije(HNŽ) Nevenko Herceg posjetio je Čapljinu, gdje je nazočio svečanoj sjenadnici Općinskog vijeća i tom prigodom čestitao Dan općine a katoličkim vjernicima i blagdan sv. Franje.

"Čapljina je općina koja svoj razvitak temelji na bogatoj povijesti, prirodnoj i kulturološkoj baštini, a posebno na iznimno radišnim ljudima koji ne kukaju, nego tu baštinu žele očuvati, te staviti u funkciju razvitka cijele općine za dobrobit djece i unuka. Te vrijednosti ćemo zasigurno i mi znati promicati, zagovarati i primjenjivati u radu naše vlade", kazao je Herceg.

Govoreći o aktualnom stanju istaknuo je kako financijska i politička situacija nisu dobre.

"Ona od svih nas, na svim razinama, bez ikakvih demagoških floskula, zahtijeva uistinu predani rad i odgovornost prema onima koji su nas birali, odgovornost prema javnom dobru, odgovornost prema svemu onomu što je dio našega razvitka.

Međugeneracijska solidarnost, održivi razvitak i socijalna osjetljivost, briga za one koji su potrebiti, skrb za djecu, stvaranje uvjeta za jedan održivi razvitak definitivno trebaju biti vizija naših općina i Županije u cjelini", istaknuo je Herceg.

Također, dodao je kako će Vlada HNŽ-a sigurno pokazati razumijevanje prema jedinicama lokalne samouprave koje će u Vladi imati sigurnog i pouzdanog partnera.

Kopirati
Drag cursor here to close