Potraga

Spasioci državljanina Slovačke tražili oko Međugorja, a on čekao vlak u Splitu

Vijesti / Crna Kronika | 28. 08. 2014. u 13:37 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potraga za državljaninom Slovačke Miroslavom Cepkom uspješno je okončana. Naime kako je priopćeno iz HGSS-a, Cepak je pronađen u Splitu i to zahvaljujući suradnji sa HGSS-om iz Hrvatske.

"Imali smo određene tragove kretanja ove osobe, te smo ih slijedili. Nestali državljanin Slovačke bio je u alkoholiziranom stanju kada je prijavljen nestanak, te se vjerojatno u toj situaciji i izgubio. Uspostavili smo suradnju sa policijskim službenicima iz Čitluka i Čapljine, te sa Graničnom policijom, ali i sa HGSS-om iz Hrvatske. Jedan njihov član je nestalog Cepka uočio na željezničkom kolodvoru u Splitu i o tomu nas je obavijestio. Za njim je stigla i supruga, te su vjerojatno imali namjeru vratiti se kući", rečeno je iz HGSS-a za Bljesak.info.

Podsjetimo, nestanak državljanina Slovačke prijavljen je jučer policiji, a policija je alarmirala HGSS, čiji su članovi krenuli u pretragu terena.

"U ovoj situaciji je najbitnije da je čovjek živ i zdrav, te da je potraga uspješno okončana", priopćeno je iz HGSS-a. Osim HGSS-a iz Mostara u potrazi su sudjelovali i HGSS iz Čitluka i Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close